Orta sertlikte kahve önerisi

Tchibo'da Privat'ın Latin Grande'sini not alabilirsin.
Not aldım bunu da.
Teşekkür ederim hocam

Hocam valla kafein oranı vs sorun değil ama bardakta 350 mg deyince bir şaşırdım
Yarım kilosu 550 lira ama değerlendireceğim bunu da.

Bosch CompactClass Extra aldım hocam. Tek kişi için fazlasıyla yeterli gibi göründü gözüme.

Hocam valla kafein oranı vs sorun değil ama bardakta 350 mg deyince bir şaşırdım
Pre-Workout kahvesi olarak bile kullanılıyor hocam. Alışkın olmayan bünyelere tek fincanla kafein yan etkilerini gösterebiliyor zaten.

Bosch CompactClass Extra aldım hocam. Tek kişi için fazlasıyla yeterli gibi göründü gözüme.
Değil tek, 3-4 kişi için bile fazlasıyla yeterli ve kaliteli hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Doğrudur, yorum yapamıyorum
Teşekkür ederim hocam yeniden.

Makine çiçek
Kurukahveci Mehmet efendi ve kahve dünyasından özellikle uzak durun.

@Kadir Güvener hocam Kahve Dünyası'nın kahvesi şahsen bana su gibi geliyor, hiç beğenemedim.
Jacobs, Tchibo, Moliendo markalarını değerlendireceğim.

Julius Meinl hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz fazla pahalı gibi ama kötü yorum okumadım fazla. @Mustafa.Kaan

Julius Meinl hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz fazla pahalı gibi ama kötü yorum okumadım fazla. @Mustafa.Kaan
Evde deneyimlemedim maalesef. Dışarıda bir kahvecide içtiğimi ve ''Eh, fena değilmiş.'' dediğimi hatırlıyorum sadece. Ama iyi ve köklü bir markadır. İyi olmalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…