Orta sertlikte vodka önerisi

cengiz4680

Decapat
Daha fazla  
İlk kez votka içeceğim daha doğrusu ilk kez içki içeceğim. Çok yumuşak olmasın, acayip de sert olmayacak şekilde kokteyl önerisi ve hangi marka votka almalıyım? Yardım eder misiniz?

Arkadaş alkolün sertliği mi olur ya? Çok istiyorsan seyreltirsin yani. Bu işin nirvanası Wyborowa'dır benim nezdimde.

Ağzınızın tadı yok.
Herkesin düşüncesi kendine, bana göre de vodka hangi marka olursa olsun kolonyadan farksız. Önerdiğin markayı duymadım, ben tüketirken piyasada pek görünmüyordu.

İlk kez votka içeceğim daha doğrusu ilk kez içki içeceğim. Çok yumuşak olmasın, acayip de sert olmayacak şekilde kokteyl önerisi ve hangi marka votka almalıyım? Yardım eder misiniz?
Herhangi bir votkayı al, buzluğa at, içeceğin zaman shot olarak iç, sonra geri buzluğa atarsın.

Votka + vişne/soda/kola/portakal suyu iyidir.
Votka + kayısı/şeftali güzeldir ama kusacak duruma gelirsen kötüdür.
Votka + enerji içeceği yapmıyoruz.
Votka + su seyreltilmiş alkol olarak içersin.

Gezegen üzerinde sek olarak içilebilecek en temiz votka markası Żubrówka , buzluğa at, çıkar iç.

İlk kez içki içiyor isen istanblue önerebilirim. Bana göre gilbeys cin orta sertliktedir. Fakat seni çarpabilir ve ağır gelebilir. Bu yüzden Istanblue'dan başlamanı öneririm.

Smirnoff nasıl kral.

Onu deneme fırsatım olmadı fakat zaten ilk defa içeceğin için kendini fazla zorlamana gerek yok. İstanblue içsen zaten etkisini göreceksin ama bir ara kesinlikle gilbey's cin içmeni öneririm. Bünyene de güvenirsen gilbey's vodkayı da öneririm. Çünkü çok vodka içen birisiyim gilbey's vodka beni en hızlı çarpanı oldu. Hayatında hiç kusmamış adamı bile kusturur.

Onu deneme fırsatım olmadı fakat zaten ilk defa içeceğin için kendini fazla zorlamana gerek yok. İstanblue içsen zaten etkisini göreceksin ama bir ara kesinlikle gilbey's cin içmeni öneririm. Bünyene de güvenirsen gilbey's vodkayı da öneririm. Çünkü çok vodka içen birisiyim gilbey's vodka beni en hızlı çarpanı oldu. Hayatında hiç kusmamış adamı bile kusturur.
Abi çok garip bilgiler veriyorsunuz ya. Gerçekten votkadan votkaya içtiğiniz cl ile etkilenme seviyeniz değişiyor mu? Alkolü de romantize ediyor olabilir misiniz? Bir insan 35cl içebiliyorsa 35cl içebiliyordur. İstanblueya fiyat olarak çok yakın Wyborowa, boşuna istanblue almayın.
Herhangi bir votkayı al, buzluğa at, içeceğin zaman shot olarak iç, sonra geri buzluğa atarsın.

Votka + vişne/soda/kola/portakal suyu iyidir.
Votka + kayısı/şeftali güzeldir ama kusacak duruma gelirsen kötüdür.
Votka + enerji içeceği yapmıyoruz.
Votka + su seyreltilmiş alkol olarak içersin.

Gezegen üzerinde sek olarak içilebilecek en temiz votka markası Żubrówka , buzluğa at, çıkar iç.
Ulaşılabilir bir votka önerdim, bütün votka markaları hakkında bilgim yok. Haricinde verdiğiniz kokteyl tarifleri güzel lakin ben enerji içeceğinden kişisel olarak vazgeçebilen biri değilim. Sağlık kısmını tenzih ederek söylüyorum.
Herkesin düşüncesi kendine, bana göre de vodka hangi marka olursa olsun kolonyadan farksız. Önerdiğin markayı duymadım, ben tüketirken piyasada pek görünmüyordu.
İlginç bir bakış açısı. Başka sevdiğiniz alkoller nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı