Orta sertlikte vodka önerisi

Abi çok garip bilgiler veriyorsunuz ya. Gerçekten votkadan votkaya içtiğiniz CL ile etkilenme seviyeniz değişiyor mu? Alkolü de romantize ediyor olabilir misiniz? Bir insan 35CL içebiliyorsa 35CL içebiliyordur. İstanblueya fiyat olarak çok yakın wyborowa, boşuna istanblue almayın.

Vodka içmeden önce markasan markaya etkilenme seviyem değişmez diyordum. İçtikten sonra bunları öğrendim ve deneyimledim. İstanblue önermemin sebebi ilk defa alkole başlandığından ötürüdür. Wyborowa fiyat olarak uygun ve orta sekment bir vodkadır. Fakat ilk alkole çoğu kişi istanblue ile başlar. Bende öyle başladım ve öyle olmasını öneririm.

Smirnoff nasıl kral
Smirnoff da güzeldir. Wyborowa'da.

Bu arada elma suyu, nar suyu da güzel gider, biraz da soda katarsan hafifler.

Moskova'da votkayı genelde "parası olmayan"lar içtiği söyleniyordu ben oradayken, arkadaşımın ananesinden semago almıştık - ev yapımı patates votkası, gayet acil durumda dizel yakıt kendisi.

Vodka içmeden önce markasan markaya etkilenme seviyem değişmez diyordum. İçtikten sonra bunları öğrendim ve deneyimledim. İstanblue önermemin sebebi ilk defa alkole başlandığından ötürüdür. Wyborowa fiyat olarak uygun ve orta sekment bir vodkadır. Fakat ilk alkole çoğu kişi istanblue ile başlar. Bende öyle başladım ve öyle olmasını öneririm.
Eh evet İstanblue votka içerken dikkat etmek gerektiğini hatırlatan bir marka - bir de Bazooka vardı sanırım.
Abi çok garip bilgiler veriyorsunuz ya. Gerçekten votkadan votkaya içtiğiniz cl ile etkilenme seviyeniz değişiyor mu? Alkolü de romantize ediyor olabilir misiniz? Bir insan 35cl içebiliyorsa 35cl içebiliyordur. İstanblueya fiyat olarak çok yakın Wyborowa, boşuna istanblue almayın.

Ulaşılabilir bir votka önerdim, bütün votka markaları hakkında bilgim yok. Haricinde verdiğiniz kokteyl tarifleri güzel lakin ben enerji içeceğinden kişisel olarak vazgeçebilen biri değilim. Sağlık kısmını tenzih ederek söylüyorum.

İlginç bir bakış açısı. Başka sevdiğiniz alkoller nedir?
Konu seninle ilgili değildi lakin: Enerji içeceklerini alkol ile karıştırma, enerji içeceğini kendi sevdiğin şekilde tüket hiç problem değil. Ancak diğer türlü kafein, taurin derken karaciğer anlamsız zorlanıyor ve fark etmeden alkol zehirlenmesine doğru gidebiliyor. Tehlikeli ve önerilen bir şey değil bu yüzden enerji içecekleriyle kokteyl yapılması.

İlginç bir bakış açısı. Başka sevdiğiniz alkoller nedir?
Açıkçası son 3-4 yıldır Jagermeister, rakı ve bira hariç alkol tüketmiyorum. Tükettiklerimi de severek tüketiyorum. Belki çok özel günlerde yemeğe eşlik etmesi açısından yılda 1 falan şarap içerim, o da kaliteli olması kaydıyla. Vodkaya dair ilginç ve hoş diyebileceğim tek deneyim de 1924 İstanbul'daki özel vodkalardı. Gençlik ateşiyle içilecek olan tekila, cin, vodka gibi şeylere zamanında doydum, biraz da suyunu çıkardım. O sebeple uzak duruyorum. Tadları da akşamdan kalmalığı da hoş gelmiyor.

Çok ilginç hocam gerçekten. İnsandan insana değişiyor demek ki.
Konu seninle ilgili değildi lakin: Enerji içeceklerini alkol ile karıştırma, enerji içeceğini kendi sevdiğin şekilde tüket hiç problem değil. Ancak diğer türlü kafein, taurin derken karaciğer anlamsız zorlanıyor ve fark etmeden alkol zehirlenmesine doğru gidebiliyor. Tehlikeli ve önerilen bir şey değil bu yüzden enerji içecekleriyle kokteyl yapılması.
Sağlığı hariç tuttuğumu belirtmiştim, sağlık açısından kötü olduğunu biliyorum. Yine de zevk aldığım için genelde enerji içeceğiyle tüketiyorum votkayı. Zaten uzun zamandır da votka içmiyorum, iyice rakıcı oldum.
Açıkçası son 3-4 yıldır Jagermeister, rakı ve bira hariç alkol tüketmiyorum. Tükettiklerimi de severek tüketiyorum. Belki çok özel günlerde yemeğe eşlik etmesi açısından yılda 1 falan şarap içerim, o da kaliteli olması kaydıyla. Vodkaya dair ilginç ve hoş diyebileceğim tek deneyim de 1924 İstanbul'daki özel vodkalardı. Gençlik ateşiyle içilecek olan tekila, cin, vodka gibi şeylere zamanında doydum, biraz da suyunu çıkardım. O sebeple uzak duruyorum. Tadları da akşamdan kalmalığı da hoş gelmiyor.
Kabul edilebilir hocam, gençlik ateşi bakış açısı biraz garip geldi kulağıma lakin. 70 yaşında da olsam votkaya hayır diyeceğimi düşünmüyorum. Sek olarak bile tadını sevdiğim bir alkol, şahsen ben de viskiyi çok sevmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı