Ortak mining yapanlara katılmak

blavlmao

Hectopat
Makaleler
1
Yer
36
Merhabalar, Binance hesabı açacaktım ki babam açma bulaşma bak ben yapıyorum sana gerek yok diye bir şeyler söyledi. Yani mining yapsam da satacak borsa yok. Forumda bi' aralar görmüştüm, ortaklaşa mining yapıp sınıra daha hızlı ulaşıp paralarını çekiyorlardı. Eğer o arkadaşlar bu konuyu görüyorsa, isterlerse 32 Mh/s günlük 6 saat olarak katılabilirim. Ya da sadece kendiniz yapıyorsanız ve sınıra daha hızlı ulaşmak istiyorsanız da dahil olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk defa görüyorum bu olayı, forumda daha önce hiç konusunu açan görmedim. Birine güvenip bu şekilde çalışmak biraz riskli gibi. Bunu yapacağınıza Binance'ın kazım havuzunu kullanın derim.

Fischek01#0323 eklerseniz konuşalım detayları. Size günlük ya da haftalık olarak tl ödeme yapabilirim.

Ben ilk defa görüyorum bu olayı, forumda daha önce hiç konusunu açan görmedim. Birine güvenip bu şekilde çalışmak biraz riskli gibi. Bunu yapacağınıza Binance'ın kazım havuzunu kullanın derim.
Hesap açmadan bunu yapabilmenin bir yolu var mı?

Bu sorunu da konunun ilk cümlesinde belirttim.
Babanız al-sat yaptığı için öyle söylediğini düşündüm. Babanızın hesabı varsa cüzdan kodunu alıp o şekilde kazım yapabilirsiniz. Tabiki tercih size kalmış ama yerinizde olsam yabancı birisine güvenip onun cüzdanı üzerinden çalışmazdım.

Tek kart 27 mh's kazıyorum, isterseniz ortaklaşa kazalım. Gelenleri de bölüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…