A Ahmylz Femtopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Merhaba notlarım görselde ki gibi sözlülerle birlikte 9 puan artar mı? (Düzenleme: Birinci yabancı dil [İngilizce] 2. yazılı notu 63
Merhaba notlarım görselde ki gibi sözlülerle birlikte 9 puan artar mı? (Düzenleme: Birinci yabancı dil [İngilizce] 2. yazılı notu 63
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #2 Sözlü notlarını kaç üzerinden değerlendireceğiz?
Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Matematik ve edebiyat hocan sözlüne sağlam puan verirse 5 6 puan artabilir.
A Ahmylz Femtopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 14kero dedi: Sözlü notlarını kaç üzerinden değerlendireceğiz? Genişletmek için tıkla... hocam 100 üzerinden Kaystross dedi: Matematik ve edebiyat hocan sözlüne sağlam puan verirse 5 6 puan artabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam zaten derslere katılıyorum, ödevlerimi yapıyorum, defter kitap getiriyorum, dersin huzurunu bozmuyorum.
14kero dedi: Sözlü notlarını kaç üzerinden değerlendireceğiz? Genişletmek için tıkla... hocam 100 üzerinden Kaystross dedi: Matematik ve edebiyat hocan sözlüne sağlam puan verirse 5 6 puan artabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam zaten derslere katılıyorum, ödevlerimi yapıyorum, defter kitap getiriyorum, dersin huzurunu bozmuyorum.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 Ahmylz dedi: hocam 100 üzerinden Sağ olun hocam zaten derslere katılıyorum, ödevlerimi yapıyorum, defter kitap getiriyorum, dersin huzurunu bozmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hesaplamadım ama 9 puan artma şansı var sanırım.
Ahmylz dedi: hocam 100 üzerinden Sağ olun hocam zaten derslere katılıyorum, ödevlerimi yapıyorum, defter kitap getiriyorum, dersin huzurunu bozmuyorum. Genişletmek için tıkla... Hesaplamadım ama 9 puan artma şansı var sanırım.