Ortalaması 50 olan ve edebiyat dahil 8 dersten kalan biri sınıfı geçebilir mi?

Yanlış bilgi
Ortalamam 50 edebiyat dahil 8 dersten kalıyorum sınıf tekrarına kalır mıyım?

10. sınıfım.
Edebiyattan sorumlu geçilmiyor. Üstüne zatne 8 dersten kalmışsın dostum hiçmi oturup bi konulara bakmadın.
Geçersin diye biliyorum.
MADDE 58- (1)(Değişik:RG-1/7/2015-29403) Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edebiyattan sorumlu geçilmiyor. Üstüne zatne 8 dersten kalmışsın dostum hiç mi oturup bir konulara bakmadın.

MADDE 58- (1)(Değişik:RG-1/7/2015-29403) Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer.

Nasıl edebiyattan sorumlu geçilmiyor ben 4 defa sorumlu geçtim. :) Değiştirildi mi yoksa?

Edebiyattan sorumlu geçilmiyor. Üstüne zatne 8 dersten kalmışsın dostum hiç mi oturup bir konulara bakmadın.

Madde 58- (1)(Değişik:RG-1/7/2015-29403) ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer.

9. sınıflar için geçerli o yönetmelik.

Her öğrenci eğitime başladığındaki kalma geçme yönetmelikleri ile sınıf geçer bu madde 2022 tarihli yönetmelikten yani kişinin liseye başladığı seneden ondan dolayı geçemez.

Edebiyat baraj dersidir unutmayalım.

Nasıl edebiyattan sorumlu geçilmiyor ben 4 defa sorumlu geçtim. :) değiştirildi mi yoksa?

Yeni yönetmeliğe göre kalması lazım. Her sene bir şeyler değiştiği için yetişememeniz normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı