Ortamımda Nazi sevenler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Autistic Boy

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2014
Mesajlar
3.116
Makaleler
24
Çözümler
1
Yer
Japonya - Akihabara
Merhaba. Sanal ortam dahi olsa, Türk olan ve profil veya kapak resimlerini Nazi resimleriyle dolduran insanlar var. Diğer bir deyişle "Hitler" diyebiliriz. Bu tür insanlar neden var ve tehlikeliler mi? Genelde bu tarz insanlar bana hep zarar vermiştir. Soyları tükenmeli mi artık?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hqdefault.jpg
 
Onların psikolojileri bozuk, uzak dur onlardan. Her ne kadar o adamın İngiltere, Fransa ve Sovyetler ile savaşmasını desteklesem de milyonlarca masumun canını alan bir katili ve ideolojisini sevmek doğru değil.
 
Hocam burada yeniyim. Noktalama işaretlerinden dolayı neyin mizah neyin ciddi olduğunu anlayamıyorum. Rica etsem izah edebilir misiniz? Teşekkürler.
 
O dönemde yaşamış gibi savunanlardan kaçmak gerek.
 
Erdem dikkat et seni her an sabun yapabilirler. Veya koluna Yahudi etiketi yapıştırabilirler, en kötüsü çalışma kampına yollanabilirsin Erdem, en yakın zamanda Türkiye'yi terk ederek Israil'e git.
(Biz de kurtulmuş oluruz böylece:D)
 
Herkesin seveni olur, bunda anormal bir şey yok. Hitler, Stalin, Mao, Troçki ıvır zıvır... Bunda takacak, ilgilenecek ne var? Sorma çok tehlikeliler, profillerine tıkladığın zaman otomatik olarak trojan kapıyor bilgisayarın.
İnternette "My Little Pony" izleyenler de var mesela, benim psikolojimi çok bozuyorlar. Her gün uyumadan önce üç kere izlemezsem rüyalarıma giriyor.
Sana ne yaptı bu insanlar, bulunduğun yerden aforoz mu ettiler?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı