Ortaokul arkadaşı nasıl bulunabilir?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Ortaokul son sınıfta bir arkadaşım vardı. Ama covid yüzünden şu "iki" haftalık tatil sonrasında görüşemedim. O zamanlar Instagram gibi dijital bir hesabım da telefonum da yoktu. Şimdi düşününce tek aklımdaki ilk ismi. İkinci ismi veya soyadını hatırlamıyorum. Bir şekilde o zamanki sınıf listesine falan ulaşmam mümkün mü?

Ortaokul son sınıfta bir arkadaşım vardı. Ama COVID yüzünden şu "iki" haftalık tatil sonrasında görüşemedim. O zamanlar Instagram gibi dijital bir hesabım da telefonum da yoktu. Şimdi düşününce tek aklımdaki ilk ismi. İkinci ismi veya soyadını hatırlamıyorum. Bir şekilde o zamanki sınıf listesine falan ulaşmam mümkün mü?

Annene sorabilirsin benim anaokul arkadaşlarımın hepsinin annelerinin numaraları var nedense çoğu ile görüşüyorum.

Ortaokul son sınıfta bir arkadaşım vardı. Ama COVID yüzünden şu "iki" haftalık tatil sonrasında görüşemedim. O zamanlar Instagram gibi dijital bir hesabım da telefonum da yoktu. Şimdi düşününce tek aklımdaki ilk ismi. İkinci ismi veya soyadını hatırlamıyorum. Bir şekilde o zamanki sınıf listesine falan ulaşmam mümkün mü?

O sınıftan arkadaşlarına sor. Sınıf listesine ulaşman mümkün değil gibi, okul idaresine de sor bence.

Öğretmenine sor onda velisinin numarası vardır.

O sınıftan arkadaşlarına sor. Sınıf listesine ulaşman mümkün değil gibi, okul idaresine de sor bence.
Okul biraz sıkıntılıydı ayrıca idare e her yıl değişiyordu şu an durum nedir bilmiyorum ama gitmem de zor başka şehirde üniversitedeyim. Bir ara denk gelirse gitmeye çalışacağım ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı