Ortaokul ve liseli kızların çıktığı tipler neden böyledir?

Arkadaşlar kesinlikle, meraktan soruyorum. Şu an lise 2'yim ve ortaokul ve lise ortamını biliyorum, gördüm. Neyse üniversiteye falan bilmediğim için yorum yapmayacağım, tekrardan sadece merak ettiğim için sorduğumu belirtmek isterim. Öncelikle kimi görsem kesinlikle şu tip erkeklerle çıkıyorlar, şu an dediklerim lise için geçerli. Ortaokulda da hemen hemen aynı.
  • 180+ boy.
  • Zayıf ve çok ince olmak.
  • Beyaz tenli.
  • Hafif keko.
  • TikTok.
Bunlar olmazsa olmuyor. Gördüğüm kadarıyla çıkmıyor, illa bunların hepsi olmalı. Birisi vicut yapsa bile ona bakmıyorlar. İlla dediğim şeyler olmalı, bunu açıklar mısınız ne buluyorlar bu tiplerde?
Öyle kişilere insan dememeli.
 
Normaldir, havalı olarak düşündükleri şeylerin başlarına bela olabileceklerini düşünecek kadar zekaları yok. Bizim sınıfta çıktığı tip değil, genel olarak özürlü bir kesim var. Çoğu aptal aptal hareketler yapıyor, konuşmaları tam keko konuşması filen. İlginç...
 
Arkadaslarim bir erkek olarak (cirkinim, boyum kisa ve fakirim) guzel kiz istiyorsam, kizlarsa elbet iyisini isterler.

Bir arkadaşım demişti şimdiki yüzümüz önceki hayatımızda beğendiğimiz bir kişinin yüzü oluyormuş tabii ben Müslüman'ım öyle önceki hayata inanmıyorum öbür dünyaya inanıyorum ama öyle duydum işte.
 

Geri
Yukarı