Ortaokulda 2. tutanak alınırsa ne olur?

M4stfaa

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben ortaokulda arkadaşıma şaka yaptım o da alınıp müdür yardımcısına söyledi. Okulların kapanmasına son 1 hafta kaldı. Eğer tutanak yersem toplam 2 tutanağım olacak, bir şey olur mu? Endişeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tutanaklar sisteme işlenmiyor bile yarın gidip niye şikayet ediyorsun diye döv okulun son haftası olduğu için umursamazlar.

Şiddetin her türlüsüne karşıyım ben mesela dedim döversen aileler işe karışır başın belaya girebilir dövme.

Arkadaşlar merhaba, ben ortaokulda arkadaşıma şaka yaptım o da alınıp müdür yardımcısına söyledi. Okulların kapanmasına son 1 hafta kaldı. Eğer tutanak yersem toplam 2 tutanağım olacak, bir şey olur mu? Endişeliyim.
Ortaokulda bir şey olmaz. Asıl cezalar lise de işleniyor.

eğer okulun ortalarında olsaydı ailen aranırdı fakat zaten son 1 hafta olduğu için sadece kağıda imzanı attırıp bırakıyorlar kafan rahat olsun bir şey olmaz

Eğer okulun ortalarında olsaydı ailen aranırdı fakat zaten son 1 hafta olduğu için sadece kağıda imzanı attırıp bırakıyorlar kafan rahat olsun bir şey olmaz.

Arkadaşına şaka olsun diye kafasına silah dayamadıysa ailesini de aramazlar yapmayın etmeyin çocuğum siz arkadaşsınız der geçerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı