Ortaokulda sınıf değiştirme nasıl yapılır?

tress_3333456

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, 8.sınıfa geçtim ve sınıfımdan memnun olmadığım için annem ve babamla beraber sınıfımı değiştirmek için müdüre gideceğiz. Ama tanıdığım kişilere sorduğumda bir neden olmadıkça sınıf değiştirmediklerini söylüyorlardı. Sınıfımın değişmemesinden dolayı korkuyorum, 1 sene daha o sınıfta durmak istemiyorum. Bu mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar, 8.sınıfa geçtim ve sınıfımdan memnun olmadığım için annem ve babamla beraber sınıfımı değiştirmek için müdüre gideceğiz. Ama tanıdığım kişilere sorduğumda bir neden olmadıkça sınıf değiştirmediklerini söylüyorlardı. Sınıfımın değişmemesinden dolayı korkuyorum, 1 sene daha o sınıfta durmak istemiyorum. Bu mümkün mü?
Durumu idareye anlattıktan sonra ailenden dilekçe isteyecekler, orada yazıp verdikten sonra sınıfa naklin gerçekleşir.

Bende zamanında sonradan değiştirmek istiyordum. Kesin bilgi değil ama, benim bildiğim kadarıyla dönemin ortalarında vs. olmuyor. Dönemin ilk başlarında gidip danışman gerekiyor diye biliyorum. Yani en azından duyduğum kadarıyla böyle olsa gerek benim ortaokulumda.

Bende zamanında sınıf değiştirmeyi çok istedim ancak sınıf değiştirmen için sınıftakiler ile kanlı bıçaklı bir kavga etmen gerekiyordu.
Ailem okul değiştirmeme karşı fakat sınıfım değişmezse zorla okul değiştirmeye çalışacağım.

Önemli bir nedenin varsa değiştirirler herhalde.
Sınıfımdan nefret ediyorum, psikolojik olarak hasar veriyorlar.

Ailem okul değiştirmeme karşı fakat sınıfım değişmezse zorla okul değiştirmeye çalışacağım.

Sınıfımdan nefret ediyorum, psikolojik olarak hasar veriyorlar.
Akran zorbalığı sınıf değiştirmek için bir neden, biraz sık boğaz edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı