Ortaokulda zorbalığa uğramak

Sınıfımdan yaşıtlarımıza gore çok kucuk ama çok kilolu bir çocuk benim içinde bu tarz bir durum hakkında dalga geçiyordu. Açigini arayın. Gıdıgı kocaman oldugu için ben ona boyunsuz boyunsuz dedikçe konuşmayı kesti.

Hocam o zaman kendi gücünüz yetmiyorsa destek alın. Kürek, kazma, zıpkın... 1-2 tane eleman. Ya da en mantıklısı gizlice sapanla kafalarına taş atın.
Okul disinda biryerde görmüyorum. Onlar liseye gittigi icinde almanca dersi bitince liseye gidiolar tenefuslerimizde ayei oluyur ama okul bitince ormanda sigara içtiklerini goruyurum

Yav hocam bunlar turkiyedeki kekolardan farksiz gecen bir cocugu okulda dovduler

Hocam yarin denerim. Bu arada bunlar siniftaki en kucugum ve turkum diye dalga geciolar yoksa digerleriylede gecerlerde digerlerine yemiyor gecmek sinifta iki cete var resmen araplar ve Ruslar ben ortada kaldim diye benimle geciolar iste

Hocam o sınıf Osmanlı döneminden kalma azınlık sınıfı gibi o nedir?

Hocam dalga geçenler Türkçe bilmiyorsa Türkçe olarak sövün en azından içiniz rahatlar.

Gizlice sigara içrkenki fotoğraflarını çek ardından öğretmenlerine göster.

Hocam o sınıf Osmanlı döneminden kalma azınlık sınıfı gibi o nedir?
Valla hocam ya iki seyde birbirinden beter ama araplardan birkac tane arkadasim var iyi anlasiyoruz ama sinif disinda konusmiyoruz bu Ruslar araplardan aşırı korkuyurlar

Hocam bunlar 15 kişi geziyorlar gecen bunlarin 10 yasindaki kardesi bana karisti cocuga kufur ettim diye 15 kisi uzerime yurudu.

Baba sende gideceksen orada bir Türk mahallesine bunlar ırkçılık yapıyor bana milli değerlerimize sövüyor diyeceksin savaşı başlatcaksın.

Birkaç şahit olacak arkadaş bulsan direkt şikayet edebilirsin aslında. Tabi orada disiplin işleri nasıldır bilmem. Gerçi böyle elemanlar disiplinden korkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…