Ortlamanın üzerinde bir PC nasıl satılır?

SonSamuray

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2018
Mesajlar
67
Çözümler
1
Merhaba, halihazırda 2 ay kadar önce topladığım bir sistemim var. Ocak ayında çocuğum olacağı için konsola geçiş yapmak adına satmayı düşündüm. Fakat Letgo ve sahibinden gibi sitelerde ne yazık ki hiç arayan soran yok. Bu işler için daha uygun veya daha popüler bir site var mı bildiğiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda fiyat cok önemli. Sisteminiz ve verdiğiniz fiyat nedir?
 
Bilgisayarınızı komple sistem olarak satmaya çalışmayın, o şekilde alıcı çıkması oldukça zor olur, parçalarının resimlerini çekip, ayrı ayrı ilanlar açarak satmaya çalışın, geçen yıl sistemimi yenilemeden önce 10 yıllık bilgisayarımın tüm parçalarını bu şekilde satmıştım.
 
Donanımhaber ikinci elde parça parça satabilirsiniz. Bu tarz sistemleri komple set olarak satmak çok zor oluyor. Ben mesela sadece CPU ve Anakart'ı birlikte satmıştım, onu da özellikle öyle sattım. Diğer parçaları tek tek sattım.
 
Cevaplarınız için teşekkürler. Gelen önerileri deneyeceğim.



XFX Qick RX6700XT / Ryzen 5 5600 / Team T-Force 3200Mhz CL16 2x8gb / B450mk2 / DarkFreezer x124 / Corsair Spec-Delta 650W / Sadece kasa 20k yazdım.
Hocam ekran kartı, işlemci, RAM, anakart, soğutucu ve kasa-PSU aynı model şu anda internet üzerinde sıfır-taksitli 15-16 bin TL etmekte. Kampanyalar, hazır sistemler ile daha iyi ve uygun modeller de bulunabilir. Sadece bunlar için mi 20K demiştiniz yoksa diğer parçalardan da ekli bir şey var mıdır?
 

Geri
Yukarı