Oruç kilo, güç ve kas kaybına neden olur mu?

TwistyJead

Decapat
Daha fazla  
Diyelim ki öyle. Peki Ramazan'dan sonra, öncesine kıyasla daha hızlı kilo, kütle, güç kazanabilir miyiz?

1 aylık süreçte büyük bir kas kaybı olmaz, hafif bir güç kaybı olabilir ama Ramazan'dan sonra toplarsın kolaylıkla.

Eyvallah, peki Ramazan'dan sonra daha hızlı kilo almak mümkün olur mu sence?

Beslenmene bağlı ya tamamen, ben nasıl olduysa iftar sonrası çok daha iyi antrenman yapıyorum.

Valla orası öyle olabilir güzel, ama iftarda yemekler tam sindirilmeden antrenman yapınca problem oluyor, progresif adam akıllı ilerleyemiyorum, şuan elimdeki gücü sabit tutabiliyorum gibi bir şey.

Valla orası öyle olabilir güzel, ama iftarda yemekler tam sindirilmeden antrenman yapınca problem oluyor, progresif adam akıllı ilerleyemiyorum, şuan elimdeki gücü sabit tutabiliyorum gibi bir şey.
Hızlı kilo almayı tavsiye etmiyorum, yağlanman kolaylaşır. Ama evet ramazandan sonra daha hızlı kilo alabilirsin.

İftarda normal yediğim yemekten biraz daha az yiyorum, antreman sonrası da yemeğe göre yiyorum veya yemiyorum suya abanıyorum, arada bi kuruyemiş yiyorum yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum biraz bu dönemde.

Hızlı kilo almayı tavsiye etmiyorum, yağlanman kolaylaşır. Ama evet ramazandan sonra daha hızlı kilo alabilirsin.

Teşekkür ederim.

İftarda normal yediğim yemekten biraz daha az yiyorum, antrenman sonrası da yemeğe göre yiyorum veya yemiyorum suya abanıyorum, arada bir kuruyemiş yiyorum yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum biraz bu dönemde.

Güzel, sahur yapıyor musun peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı