Valla orası öyle olabilir güzel, ama iftarda yemekler tam sindirilmeden antrenman yapınca problem oluyor, progresif adam akıllı ilerleyemiyorum, şuan elimdeki gücü sabit tutabiliyorum gibi bir şey.
Eyvallah, peki Ramazan'dan sonra daha hızlı kilo almak mümkün olur mu sence?
Valla orası öyle olabilir güzel, ama iftarda yemekler tam sindirilmeden antrenman yapınca problem oluyor, progresif adam akıllı ilerleyemiyorum, şuan elimdeki gücü sabit tutabiliyorum gibi bir şey.
Eyvallah, peki Ramazan'dan sonra daha hızlı kilo almak mümkün olur mu sence?
İftarda normal yediğim yemekten biraz daha az yiyorum, antreman sonrası da yemeğe göre yiyorum veya yemiyorum suya abanıyorum, arada bi kuruyemiş yiyorum yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum biraz bu dönemde.
İftarda normal yediğim yemekten biraz daha az yiyorum, antrenman sonrası da yemeğe göre yiyorum veya yemiyorum suya abanıyorum, arada bir kuruyemiş yiyorum yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum biraz bu dönemde.