Oruç tutan insanlar tutmayan insanlardan daha sağlıklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle burada kendi fikrinize ters bir yorum gelince agresifleşecekseniz böyle bir konu açmayın.

Benim görüşüm orucun insan sağlığına faydalı olmadığıdır. İnsan bünyesi 12 saatlik açlıktan sonra metabolizma hızını düşürür ki bu da iyi bir şey değildir. Bunun yanında 17 saat susuz kalmanın da insan sağlığına faydası yok.
Tamam teşekkürler konu kitlenebilir.@recepbaltaş

Az yiyen insan cok yiyenlerden daha saglikli deseniz anlarim ama oruc tutanlar tutmayanlardan sagliklidir demek yanlistir.
8-10 saat vücudun ihtiyaci olan suyu vermeyip ona iskence cektireceksiniz ve bu sagliklidir diyeceksiniz. Ilginc :)
Tamam teşekkürler konu kitlenebilir.@recepbaltaş

Normalde insanlara karşı sinirli bir şekilde yazmam ama ben şu anlayışa yanlış bakıyorum abi yani ben orucumu tutuyorum 18 yaşındayım 55 kiloyum zayıf olduğum için irademde zayıf lakin tutuyorum Allah kolaylık veriyor ama 20 yaşında 70 kilo iradesi yüksek adam tutamıyor yani dayanamıyor bunlar olabilir arkadaşlar sağlık sorunu vardır, temposu yoğundur. O yüzden oruç tutan insan imansız olmuyor ya da tutan da çok imanlı olmuyor, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin iyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı