legolas Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Dün yosemite kurulumu gerçekleştim. İlk açılışta sıkıntı yaşamadım fakat Türkçe yapıp yeniden başlattıktan sonra parolayı giriyorum ve böyle bekliyor; Lütfen yardım ediniz. Teşekkürler @Recep Baltaş lütfen bakarmısınız hocam. Sorun yeniden yüklenerek çözülmüştür. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar Dün yosemite kurulumu gerçekleştim. İlk açılışta sıkıntı yaşamadım fakat Türkçe yapıp yeniden başlattıktan sonra parolayı giriyorum ve böyle bekliyor; Lütfen yardım ediniz. Teşekkürler @Recep Baltaş lütfen bakarmısınız hocam. Sorun yeniden yüklenerek çözülmüştür.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Ekim 2014 #2 Türkçe yapınca klavyenin de değişmiş olması ve bu yüzden şifreyi yanlış giriyor olmanız ihtimali geliyor aklıma. İkinci seçenek ise ethernet veya Wi-Fi sorunu.
Türkçe yapınca klavyenin de değişmiş olması ve bu yüzden şifreyi yanlış giriyor olmanız ihtimali geliyor aklıma. İkinci seçenek ise ethernet veya Wi-Fi sorunu.
legolas Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #3 Şifremde karakter kullanmamıştım. Sadece numerik bir şifreydi. Büyük ihtimal Ethernet veya Wi-Fi sorunu çünkü hala ne Ethernet nede Wifi çalışmıyor.
Şifremde karakter kullanmamıştım. Sadece numerik bir şifreydi. Büyük ihtimal Ethernet veya Wi-Fi sorunu çünkü hala ne Ethernet nede Wifi çalışmıyor.