r.a.s.i.t Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #1 Öncelikle iyi günler, Nvidia K4000 Ekran kartı hakkında yardımcı olurmusunuz. Bir türlü tanıtamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Ekim 2014 #2 Şunu kurar mısın: NVIDIA DRIVERS 6.5.18 Bir de bootloader ne kullanıyorsun ? GraphicsEnabler=Yes dener misin BL Chameleon ise. Clover ise Clover Configurator'dan Inject NVIDIA de. Ek olarak bunu da kurabilirsin: <div class="trail"><a href="/page/home.html">NVIDIA</a></div><div class="separator">></div><div class="trail"><a href="/Download/index.aspx?lang=en-us">Drivers</a></div><div class="separator">></div><h1>Quadro & GeForce Mac OS X Driver Release 334.01.03
Şunu kurar mısın: NVIDIA DRIVERS 6.5.18 Bir de bootloader ne kullanıyorsun ? GraphicsEnabler=Yes dener misin BL Chameleon ise. Clover ise Clover Configurator'dan Inject NVIDIA de. Ek olarak bunu da kurabilirsin: <div class="trail"><a href="/page/home.html">NVIDIA</a></div><div class="separator">></div><div class="trail"><a href="/Download/index.aspx?lang=en-us">Drivers</a></div><div class="separator">></div><h1>Quadro & GeForce Mac OS X Driver Release 334.01.03
r.a.s.i.t Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #3 Recep bey iyi akşamlar, dediğiniz cuda kurulumunu yaptım ama olmadı, web driverları denedim internet bağlantısını gerçekleştiremediğim için onlarda olmadı, clover ilede işe yaramadı
Recep bey iyi akşamlar, dediğiniz cuda kurulumunu yaptım ama olmadı, web driverları denedim internet bağlantısını gerçekleştiremediğim için onlarda olmadı, clover ilede işe yaramadı