OSM banı ne zaman açılır?

İşletim sistemi
Windows 11

Shunterr

Hectopat
Daha fazla  
Online soccer Manager oyununda bir anlığına gaza gelip çoklu hesap yaptım ve ban yedim. Bu oyunu 4 yıldır oynuyorum ve hesabı kaybetmek istemiyorum. Bu konudan dolayı OSM'den banlanan arkadaşlar söyleyebilir mi banım tahminen ne zaman açılır?

OSM'nin forumuna bak. Bir moderatör, "önce açılan tüm yan hesapların kapatılması gerek." diye bir şey demişti birisine. OSM'ye ticket atın sorun.

Online soccer Manager oyununda bir anlığına gaza gelip çoklu hesap yaptım ve ban yedim. Bu oyunu 4 yıldır oynuyorum ve hesabı kaybetmek istemiyorum. Bu konudan dolayı OSM'den banlanan arkadaşlar söyleyebilir mi banım tahminen ne zaman açılır?

Geçmiş olsun. O ban kalıcı bir ban. OSM maalesef ki çoklu hesap kullananlara acımıyor.

Açılmaz bende yemiştim açmıyolar ama şansını deneyebilirsin diğer hesapları kapatmak gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı