Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Merhaba şu an OSM'de çoğu oyuncumun yanında şu kırmızı bar var anlamadım. Bunu nasıl çözebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri IMG_20231006_075228.jpg 68,3 KB · Görüntüleme: 478 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023
Merhaba şu an OSM'de çoğu oyuncumun yanında şu kırmızı bar var anlamadım. Bunu nasıl çözebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 724 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2023 #2 Drivefast dedi: Merhaba şu an OSM'de çoğu oyuncumun yanında şu kırmızı bar var anlamadım. Bunu nasıl çözebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyuncunun yorgunluğunu ifade ediyor ne kadar kırmızı olursa oyuncunun verimliliği o kadar düşüyor. Karşına düşük seviyeli rakipler geldiğinde yorgun oyuncularını yedeğe koymanı tavsiye ederim.
Drivefast dedi: Merhaba şu an OSM'de çoğu oyuncumun yanında şu kırmızı bar var anlamadım. Bunu nasıl çözebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyuncunun yorgunluğunu ifade ediyor ne kadar kırmızı olursa oyuncunun verimliliği o kadar düşüyor. Karşına düşük seviyeli rakipler geldiğinde yorgun oyuncularını yedeğe koymanı tavsiye ederim.