Osu! için Grafik tablet önerisi

Trmgn1

Hectopat
Daha fazla  

Touch Small yanlış değil isem " Dokunma alanı daha küçük " olmalı yanlışım varsa düzeltin.

Touch Small yanlış değil isem " Dokunma alanı daha küçük " olmalı yanlışım varsa düzeltin.
Oradaki "Touch" tableti parmağınızla kısmi olarak kullanabileceğimizi söylemek istiyor.Aralarındaki fark "Use your fingers to navigate, scroll, zoom your artwork with multi-touch gestures"
bu olarak geçiyor osu!'da bir işe yaramayacağından eğer çizim yapmayacaksan Touch almana gerek yok.

İkinci linkteki tabletin dokunma özelliği de var. osu! için fark etmeyecektir hangisi ucuzsa onu al.

Dostum fark şu: Touch tableti parmaklarınla bilgisayar faresi gibi kullanabiliyorsun. Örneğin işaret parmağın ve orta parmağını bir arada tutup kaydırmak scroll yapmayı sağlıyor, bildiğimiz akıllı telefonlardaki zoom hareketi görüntüyü yaklaştırıyor falan. Çizimle ilgileniyorsan pek fark olmaz aralarında ucuz olanı alsan da sorun yaşamazsın. Ben neredeyse bir buçuk senedir BAMBOO CTH/300 kullanıyorum ve fiyatına göre (piyasada edinebileceğim en ucuz grafik tabletlerdendi o zamanlar) performansından gayet memnunum. Aynı touch özelliği var ama pek kullandığım söylenemez bilgisayar faresi varken elimin altında gerek görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…