Merhaba, yaklaşık 3-4 ay önce kurduğum, bu süreç boyunca boş kalan takımıma oyuncu arıyorum. Katılım rank aralığı 50-100 bin arasıdır. Her skillsetten bir oyuncu seçilecektir, toplam 4-6 kişi olmasını hedeflenmekte. Eğer uygun olduğunuzu düşünüyorsanız yazabilirsiniz. Yoğunlaştığınız skillset, profil linkiniz ve Discord kullanıcı adınız yeterlidir. Eğer çoğunluk artarsa aynı skillsetten 2. bir oyuncu seçme ihtimalimiz vardır.
Takım linki;
osu.ppy.sh
Kendi profilim;
Kendimden bahsedecek olursam, şu an nomod jump ve accuracy üzerine yoğunlaşıyorum. Genellikle bancho yerine mcosu gibi training clientlerinde oynuyorum. Bir takıma katılmak çoğu kişinin oynama isteğini arttıracaktır diye düşünüyorum. Buraya kullanıcı adınızı ve istenen bilgileri yazdığınız taktirde çok geçmeden uygunsanız sizinle iletişime geçeceğim.
Takım linki;
5 Digit Turkiye · team info | osu!
osu! - Rhythm is just a *click* away! With Ouendan/EBA, Taiko and original gameplay modes, as well as a fully functional level editor.
Kendi profilim;
Kendimden bahsedecek olursam, şu an nomod jump ve accuracy üzerine yoğunlaşıyorum. Genellikle bancho yerine mcosu gibi training clientlerinde oynuyorum. Bir takıma katılmak çoğu kişinin oynama isteğini arttıracaktır diye düşünüyorum. Buraya kullanıcı adınızı ve istenen bilgileri yazdığınız taktirde çok geçmeden uygunsanız sizinle iletişime geçeceğim.
Son düzenleme: