Otellerde iş nasıl bulunur?

Xagress

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu otellerde nasıl iş bulacağım? Mersin'de oturuyorum ve Antalya'da çalışmak için iş arıyorum. Sabahtan beri aramadığım yer kalmadı. Komilik, garsonluk, kat görevlisi, meydancı. Mersin'den gideceğim için lojmanlı yer arıyorum ona rağmen bugün 20 kişiyi aradım hepsi Antalya'da ikamet edeni arıyoruz diyor. Üstüne üstlük verdikleri ilanda da koskoca lojman vardır yazıyor. Manavgat bölgesinde arıyorum işi ama bir türlü bulamadım. Komilik için arıyorum bu sefer de tecrübesiz almıyoruz diyorlar. Yardımcı olabilecek birisi var mı? İngilizcem B2 intermediate. 20 yaşındayım.

Otelde çalışacak birisi, en azından iki dil bilmeli yoksa işverenler, pek ciddiye almıyor. Ya çok deneyimli olmalısınız ya da dil bilginizle öne çıkmalısınız. Başka yolu yok.

maalesef tanıdık olmadan çok zor otelde işe girmek zaten sezon açılmadan 2 3 ay önceden çalışanları alıyorlar şuan kapanmıştır alımlar bulman zor.

Otelde çalışacak birisi, en azından iki dil bilmeli yoksa işverenler, pek ciddiye almıyor. Ya çok deneyimli olmalısınız ya da dil bilginizle öne çıkmalısınız. Başka yolu yok.

Benim normalde İngilizce dil seviyem C1.sabah iş için birisiyle konuşurken bunu dediğimde adam bildiğin dalga geçti benimle C1 C1 değildir o en fazla B1'dir ben bu kadar bu sektördeyim kimseyi görmedim daha C seviyesinde dedi. Anlayacağınız ben dil biliyorum desem bile adam yok bilmiyorsundur dedi bana :D

@Xagress, istediğiniz sınava tabii tutabilirsiniz diyebilirsiniz.
@AtillaKaya, tanıdık da bir etken de tanıdık olmadan öne çıkmanın tek yolu, yapılmayanı yapmaktır. Çalışmak istediğiniz departmana göre değişir. Örneğin misafir ilişkileri departmanında çalışan birisinin, dil bilmekten başka pek şansı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı