Otobüs yolculuğu için ne önerirsiniz?

Normalde alacağım otobüsün içerisinde internet olmasına dikkat ederim ancak bir keresinde otobüsün modemi kırılmıştı ve 18 saat boyunca kulaklıkla şarkı dinleyip, dışarıya bakmıştım, sıkılırsanız öneririm. Otobüse binince diziyi ve filmi izleyeceğinizi pek sanmıyorum, otobüse bindiğin gibi ne yapmak istiyorsan hevesin kaçıyor.

Normalde alacağım otobüsün içerisinde internet olmasına dikkat ederim ancak bir keresinde otobüsün modemi kırılmıştı ve 18 saat boyunca kulaklıkla şarkı dinleyip, dışarıya bakmıştım, sıkılırsanız öneririm. Otobüse binince diziyi ve filmi izleyeceğinizi pek sanmıyorum, otobüse bindiğin gibi ne yapmak istiyorsan hevesin kaçıyor.
Umarım öyle olmaz. :)

Sanırım ilk defa otobüs yolculuğu yapacaksınız, ben nefret ederim.
Kalın giyin, yastık al ve uyu hemen. Yapilacak bir şey yok ki, hayal kurup müzikte dinleyebilirsin..
Yok hocam ilk defa değil çok yaptım ama küçükken, uyumak istemiyorum. Laptop var ona dizi falan indirdim öyle eğlenirim.

Yok hocam ilk defa değil çok yaptım ama küçükken, uyumak istemiyorum. Laptop var ona dizi falan indirdim öyle eğlenirim.
Öyle de yapabilirsiniz, tekli koltuk olursa daha rahat edersin. Meraklı gözleri kovmak için de parlaklığı kıs. Ben dizi/film izlerken her baktığımda arkadan birisi benimle izliyor olurdu. Uyuz oluyorum.

Öyle de yapabilirsiniz, tekli koltuk olursa daha rahat edersin. Meraklı gözleri kovmak için de parlaklığı kıs. Ben dizi/film izlerken her baktığımda arkadan birisi benimle izliyor olurdu. Uyuz oluyorum.
Öyle yapacağım zaten. :D
Seks içerikli bir dizi sayılır çünkü.
Evet maalesef hiç bir şey yolunda gitmedi, otobüsün prizi çalışmıyor ve dizi izleyemiyorum. Laptop bataryası da bozuk.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, bugün saat 23 civarı İstanbul otobüsüne bineceğim ve 10 saat falan sürecek. Bu 10 saatlik sürede asla uyumak istemiyorum ki zaten uyuyamam, 15 bölüm dizi ve lucy filmini indirdim. Dizi How I Met Your Mother ve her bölümü 20 dakika falan. Gece Technopat Sosyal'de gezeceğim orası kesin zaten. Ama başka ne yapabilirim sonuçta 4 gibi falan da Technopat Sosyal uykuya geçiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Normalde sürekli YHT ile giderdik ama bu sefer böyle olsun dedik.

Abi kulaklık varsa tak şarkı dinle ya da oyun oyna biraz geç yazdım ama kusura bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı