Otobüste bir kız yaşlı bireye yer vermediği için küfür yedi

@Forumdaş arkadaş hangisinin ihtimali daha yüksek diye sormuş. Bu şekilde belirttim. Belki bu yazıyı yazarken bilgisayar başında kalp krizi geçirerek öleceğim. Bir garantisi yok.
 
Sabahtan akşama afedersiniz eşek gibi iki kuruş kazanmak için çalışan gençler oturmasın, sabahtan akşama boş beleş amaçsızca gezen yaşlı mahlukatlar otursun olur mu hiç. Bir de bu acınası mahlukatlar sanırım kasten iş gidişi ve gelişi saatlerinde toplu taşıma kullanmaya uğraşıyorlar, mesai saatleri içerisinde bindiğimde bir tane yaşlı mahlukat yok. Hepsi böyle art niyetli değildir ama dışarıdan görünen bu şekilde.
 
Hocam ben hiç yer vermemeye çalışıyorum mümkünse hiç takmıyormuş gibi davranıyorum. Hatta afedersiniz bu söyleyeceğim şey siyasete girebilir şimdiden kusura bakmayın. Benden yaşlı bir baby-boomer yer istemeye kalksın diyecem ona sen hiç önceden malum zata ve partisine oy kullandın mı diye ne zaman binsem denk gelmedi bana bu soruyu sormak için. Ama maddi imkanlarım kısıtlı olduğu için toplu taşımaya nadiren biniyorum toplu taşıma bile artık lüks oldu. (Geleceğimi karartanlara yer vermek zorunda değilim!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı