Otobüste kadın erkek yan yana oturabilir mi?

mtarikk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şimdi biz kız arkadaşımla aynı yere seyahat edeceğiz. Ama o farklı noktadan gelecek bende onun rotasında olduğu bir yerden bineceğim. Nasıl yan yana oturabiliriz? Yani normalde farklı hesaptan kadın erkek yan yana vermiyor diye biliyorum. Farklı biniş yerleri olunca aynı hesaptan bilet verir mi?

Merhaba arkadaşlar. Şimdi biz kız arkadaşımla aynı yere seyahat edeceğiz. Ama o farklı noktadan gelecek bende onun rotasında olduğu bir yerden bineceğim. Nasıl yan yana oturabiliriz? Yani normalde farklı hesaptan kadın erkek yan yana vermiyor diye biliyorum. Farklı biniş yerleri olunca aynı hesaptan bilet verir mi?
Hocam başlığı öyle bir yazmışsın ki korktum ama bineceğiniz otobüsün firmasını veya sürücüsü ile konuşursanız neden olmasın

İkili bilet yanındaki koltuga çanta koy kız gelincede binsin işte çaktırmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı