Otomatik fatura ödemede kredi kartı zorunluluğu nasıl kaldırılır?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Vodafone faturam için otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum ama kredi kartı istiyor. Ailedekilerin Vodafone faturası otomatik olarak banka kartından çekiliyor. Bu durum ailedekilerin eski abone olmasından mı? Yoksa ben de yapabiliyor muyum?

Aynı şekilde başka firmalarda da bu durumu görüyorum. Onlarda da banka kartıyla ödemek mümkün mü kredi kartı dese de?

Vodafone faturam için otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum ama kredi kartı istiyor. Ailedekilerin Vodafone faturası otomatik olarak banka kartından çekiliyor. Bu durum ailedekilerin eski abone olmasından mı? Yoksa ben de yapabiliyor muyum?

Aynı şekilde başka firmalarda da bu durumu görüyorum. Onlarda da banka kartıyla ödemek mümkün mü kredi kartı dese de?
çoğu şeyi kredi kartı dense de banka kartı ile ödüyorum büyük ihtimal sizde de sorun olmuyacaktır. Banka kartınız ile ödeyebilirsiniz.

İnternet bankacılığı üzerinden otomatik ödeme talimatı vermiş olabilirler.
çoğu şeyi kredi kartı dense de banka kartı ile ödüyorum büyük ihtimal sizde de sorun olmuyacaktır. Banka kartınız ile ödeyebilirsiniz.
Eğer varsa internet bankacılığından direkt seçeceğin hesap ya da banka kartı üstünden otomatik ödeme talimatı verebilirsin.
İnternet bankacılığından otomatik ödeme talimatı verdiğimde Vodafone parayı çekti ama faturayı ödemedi ama sonraki ay 10 kuruş mu ne ödedim. Bu tarz bir durum yaşanır mı sürekli acaba?

Bu tarz bir durum yaşanır mı sürekli acaba?
Birkaç yıldır otomatik ödeme talimatım var faturalar için, bir sorunla karşılaşmadım. Ödemeler yolunda gidiyor mu diye 1-2 ay takip edersin istersen, son ödeme tarihini geçmiyorsa sorun olacağını sanmıyorum.

Bazı şirketlerin otomatik ödeme talimatı kabul ettikleri bankalar zamanla değişebiliyor, ona dikkat etmek gerekiyor ama bu da sık olan bir şey değil. Bu kadar sürede 1 defa doğalgaz için değişiklik oldu sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı