Otomatik işlem yapan mekanik klavye önerisi

Mustafa0742

Femtopat
Katılım
16 Ekim 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  1. Aradığım klavyenin diğer mekanik ve makro klavyelerden farkı bir yapay zekaya sahip olması. Yani örnek verecek olursak mesela oyun oynarken bir komut geliyor ve bu komutu karşılamak için klavyede gerekli tuşa basmamız gerekecek. Benim istediğim makro klavyenin bu komutu algılayıp komuta benim yerime basması. Yani ben bilgisayarın başından kalksam dahi klavyenin benim yerime oyunu oynaması lazım.
  2. Klavyenin tamamen mekanik olması lazım (mümkünse red Switch veya sessiz herhangi bir Switch)
  3. Bu özellik çok önemli değil ama RGB olması güzel olur, Rainbow sevmiyorum. (ya da tamamen ışıksız olabilir)

Yurt içi veya yurt dışı olabilir. Bir bütçe belirlemedim. Tüm önerilere açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aradığım klavyenin diğer mekanik ve makro klavyelerden farkı bir yapay zekaya sahip olması. Yani örnek verecek olursak mesela oyun oynarken bir komut geliyor ve bu komutu karşılamak için klavyede gerekli tuşa basmamız gerekecek. Benim istediğim makro klavyenin bu komutu algılayıp komuta benim yerime basması. Yani ben bilgisayarın başından kalksam dahi klavyenin benim yerime oyunu oynaması lazım.
Böyle yazılımı olan bir klavye hiç duymadım.
Makro programlarıyla halledilebilir ancak.
 
Bot istiyorsun sen klavye degil. Hangi oyunu oynuyorsan onunla ilgili hile/bot/script vs ile ilgili arama yap, klavyenin yapay zekasi falan olmaz. Bilimkurguyu kis biraz bu arada bence.
 
Bot istiyorsun sen klavye degil. Hangi oyunu oynuyorsan onunla ilgili hile/bot/script vs ile ilgili arama yap, klavyenin yapay zekasi falan olmaz. Bilimkurguyu kis biraz bu arada bence.
Oyunu örnek olarak verdim.Ayrıca bu tarz klavyeler var ve öğrendim ki Türkiye'de satışı yokmuş yurt dışında varmış bilimkurgu değil zaten var olan birşey sadece öneri istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa :)
 
Olmadigini biliyorum. İstedigin sey klavye degil, gelen farkli inputa gore komut gonderen bir program istiyorsun sen.
Aynen ve bazı klavyelerin yazılımları bunu destekliyormuş (doğru veya yanlış ama böyle duydum) o yüzden arıyorum böyle bir klavye. Böyle bir klavye yok diyorsanız bana bir program önerirmisiniz ? Ve yine mekanik güzel bir klavye çünkü klavyeye ihtiyacım var dediğim özellik olsada olmasada. Teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı