SlmBnÇağatay Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda bu hatayı alıyorum. Kapatıp yeniden açtığımda yine aynı hatayı veriyor. Yetiştirmem gereken dosyalar var. Bunun evden teknik servise göndermeden düzeltilmesi mümkün müdür?
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda bu hatayı alıyorum. Kapatıp yeniden açtığımda yine aynı hatayı veriyor. Yetiştirmem gereken dosyalar var. Bunun evden teknik servise göndermeden düzeltilmesi mümkün müdür?
KS KS SlmBnÇağatay Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #11 drmstafaa dedi: Gelişmiş seçenekler yardımıyla da kurtarma şansınız var, olmazsa mecburen format atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki gelişmiş seçeneklerden nasıl kurtarıyoruz videosu falan var mı? Arkadaşlar bilgisayara format atmaya çalışırken şu hatayı alıyorum. Dosya Ekleri 16349692475231417837510509108256.jpg 241,1 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 23 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
drmstafaa dedi: Gelişmiş seçenekler yardımıyla da kurtarma şansınız var, olmazsa mecburen format atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki gelişmiş seçeneklerden nasıl kurtarıyoruz videosu falan var mı? Arkadaşlar bilgisayara format atmaya çalışırken şu hatayı alıyorum.