"Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı" hatası

SlmBnÇağatay

Femtopat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda bu hatayı alıyorum. Kapatıp yeniden açtığımda yine aynı hatayı veriyor. Yetiştirmem gereken dosyalar var. Bunun evden teknik servise göndermeden düzeltilmesi mümkün müdür?

16349326462893876904397218669068.jpg
 
Elinizde kurulum USB'si varsa onunla birlikte deneyin. Gelişmiş seçenekler üzerinden onarmaya çalışın. Olmazsa format atmayı deneyin.
 
Yetiştirmem gereken dosyalar var.
Elinde başka bir PC ve USB bellek varsa belleğe Ubuntu (ya da herhangi bir canlı oturum Linux dağıtımı) ISO'su yazdır, ardından sistemi USB üzerinden başlat, sistemi başlattığında ''Ubuntu'yu dene'' kısmına tıkla. Masaüstüne ulaştığında dosya yöneticisi üzerinden Windows'un olduğu diske ulaş, yetiştirmen gereken dosyayı bul ve onu başka bir belleğe veya telefonuna at. Ayrıca müsait bir zamanda bilgisayarına format atmanı tavsiye ederim.
 
Formatla düzelir mi?


Gelişmiş seçenekler üzerinden nasıl onarıyoruz?
Orada zaten seçenekler var. Deneyebilirsiniz. Diskte sıkıntı yoksa başarılı olabilir. Olmazsa format atmayı deneyin. Yine de olmazsa diskte sıkıntı olabilir.
 
Elinde başka bir PC ve USB bellek varsa belleğe Ubuntu (ya da herhangi bir canlı oturum Linux dağıtımı) kur, ardından sistemi USB üzerinden başlat, sistemi başlattığında "Ubuntu'yu dene" kısmına tıkla. Masaüstüne ulaştığında dosya yöneticisi üzerinden Windows'un olduğu diske ulaş, yetiştirmen gereken dosyayı bul ve onu başka bir belleğe veya telefonuna at. Ayrıca müsait bir zamanda bilgisayarına format atmanı tavsiye ederim.

Bunu format harici kurtarmaz değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı