Otomatik onarım ekranından sonra hesaba girilmiyor

HmH

Centipat
Katılım
29 Kasım 2022
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
4
SSD veya HDD modeli
256 Hdd
Dün laptopta hiçbir şey yoktu. Bu sabah girdiğimde mouse çalışmadı. Ben de yeniden başlattım. Otomatik onarima hazirlaniyor diye bir şey geldi. YouTube'dan çok video izledim fakat olmadı. Daha sonra sıfırladım. Laptop açıldı. Hesap duruyor fakat girmeye çalıştığımda PIN'i dogru girmeme ragmen cihazınız çevrimdışı, Farklı bir oturum açma yöntemi deneyin Yazısıyla karşılaştım. Wi-Fi'den cevrimdısıdir diyerek Wi-Fi'ya baglamaya calistim fakat internete de baglanmiyordu. YouTube'da bulamayınca buraya yazmaya karar verdim. Ne yapmam lazım? (laptop: HP 15-RB013NT)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mail girişi mi yoksa pin girişi mi?

Normal pin girişi şifreyi doğru girdiğim halde o hatayı veriyor Pin'imi unuttum dediğim zaman internete baglı olmadıgım icin degistirilmedi.

Arkadaşlar bende daha onceden olan Windows 11 USB'si ile Windows 11'i bastan kurdum gelistirici seceneklerden daha sonrasinda internete gene kurulumdada baglanmadigi icin internetin sifresini degistirdim ve nedense oldu onceden gridigim sifreyide garantilemek icin bakarak yazmistim ama olmamisti sifre degistirdigim zaman girdi ve kurulumu devam ettirdim ayni sorunu yasayanlar USB yoksa ilk internet sifresi degistirmeyi deneyebilirsiniz yardiminiz icin teşekkürler :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı