"Otomatik onarım hazırlanıyor" hatası ve siyah ekran

Kratos Father

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
1-2 haftadır günde birkaç defa donmalar yaşıyorum. Bu anlık donma değil, reset atmazsan devam edemezsin donması. Az önce sistem dondu ve ekran kapandı. Reset tuşu ile tekrar başlattım ama ekran açılmadı. Biraz daha bekledim ve tekrar başlattım. ASUS TUF ekranında sistem yüklenirken dondu ve tekrar başlattım. Bu başlatmamda ise "otomatik onarım hazırlanıyor" yazdı ve ekran tekrar gitti.

-Ekran kartı driver güncel.
-Termal macun yeni sürüldü.

Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 haftadır günde birkaç defa donmalar yaşıyorum. Bu anlık donma değil, reset atmazsan devam edemezsin donması. Az önce sistem dondu ve ekran kapandı. Reset tuşu ile tekrar başlattım ama ekran açılmadı. Biraz daha bekledim ve tekrar başlattım. ASUS TUF ekranında sistem yüklenirken dondu ve tekrar başlattım. Bu başlatmamda ise "otomatik onarım hazırlanıyor" yazdı ve ekran tekrar gitti.

Diskinizden kaynaklanıyor olabilir.

Harddiskten Dolayı olabilir. Ömrüne Crystaldisk ile bakın.

(Sanırım) Windows dosyalarında hata var. Harddiskte olabilir. Ömrüne Crystaldisk ile bakın.

Sistem açılıyor ama ekran gelmiyor. Nasıl bakayım?

O zaman başka PC varsa ona harddiski takıp bakın yoksa başka harddisk alıp deneyin başka cözümlerde olabilir Windows dosyalarıyla alakali falan ben çok bilmiyorum onu söyleyeyim.
Ya işletim sistemi çökmüş ya da harddisk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı