Öncelikle herkese selam Japon'lardan özendiğim otomatik fışkiyeli taharet musluğu almayı düşünüyorum. Sizce videolarda olduğu gibi yararlı bir ürün müdür? Fışkıyesinin motoru uzun süre dayanır mı yazarsanız sevinirim.
Öncelikle herkese selam Japon'lardan özendiğim otomatik fışkiyeli taharet musluğu almayı düşünüyorum. Sizce videolarda olduğu gibi yararlı bir ürün müdür? Fışkıyesinin motoru uzun süre dayanır mı yazarsanız sevinirim.
Lütfen mizahında bir dozu vardır hocam. Güzel Türkçe'mizi doğru kullanalım sonra ban yemeyelim. Sizden ricam ciddiyseniz bizde mevcut biz memnunuz alınız diyeyim.
Lütfen mizahında bir dozu vardır hocam. Güzel Türkçe'mizi doğru kullanalım sonra ban yemeyelim. Sizden ricam ciddiyseniz bizde mevcut biz memnunuz alınız diyeyim.
Hocam ben satıcı değil kullanıcısıyım. Müteahhit koymuş kardeşim ben zorla 'Japon otomatik taharet başlığı' gibi bir isteğim olmadı ama koymuş adam ne yapayım taharet musluğunu mu değiştireyim güzel kardeşim. Büyük yapı marketlerde veya tesisatçılarda vardır.
Hocam ben satıcı değil kullanıcısıyım. Müteahhit koymuş kardeşim ben zorla 'Japon otomatik taharet başlığı' gibi bir isteğim olmadı ama koymuş adam ne yapayım taharet musluğunu mu değiştireyim güzel kardeşim. Büyük yapı marketlerde veya tesisatçılarda vardır.
Bizde mevcut demişsiniz o yüzden satıcısısınız sandım hocam. "Japon otomatik taharet başlığı" istiyorum ve yarın dediğiniz gibi yapı Market'e gidip tam 1 (bir) adet taharet başlığı alacağım.
Sen 1 (bir) adet al deneyimlerini burada inceleme olarak at o zaman kardeşim. Bizde mevcut demem yanlış ama anlamdan çıkması lazımdı bence. Siz mülteci falan mısınız ? Türkçe'niz gerçekten bozuk hocam.
Sen 1 (bir) adet al deneyimlerini burada inceleme olarak at o zaman kardeşim. Bizde mevcut demem yanlış ama anlamdan çıkması lazımdı bence. Siz mülteci falan mısınız? Türkçe'niz gerçekten bozuk hocam.
Anladım kardeşim ciddi ciddi cevap verdim ancak mizahın dozu kaçtı belli. Türkçemizi daha da bozamayız maalesef seni şikayet etmek zorundayım. Eğer o fotoğraftaki sen olsan sana motor falan getirmezdim dükkanın önünde yakardım motorumu.