Otomatik yandan düğmeli taharet musluğu alınır mı?

HitmanKamil

Hectopat
Öncelikle herkese selam Japon'lardan özendiğim otomatik fışkiyeli taharet musluğu almayı düşünüyorum. Sizce videolarda olduğu gibi yararlı bir ürün müdür? Fışkıyesinin motoru uzun süre dayanır mı yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• çakir.png
    çakir.png
    744,6 KB · Görüntüleme: 66
  • indir.jpg
    indir.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 65
  • indir (1).jpg
    indir (1).jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
Öncelikle herkese selam Japon'lardan özendiğim otomatik fışkiyeli taharet musluğu almayı düşünüyorum. Sizce videolarda olduğu gibi yararlı bir ürün müdür? Fışkıyesinin motoru uzun süre dayanır mı yazarsanız sevinirim.
Alınır bu arada eğer ciddiysen bizde mevcut biz memnunuz genel anlamda. Hijyen sonuçta bu Satoshi Nakamoto bile kullanıyordur herhalde.

Ali'ciyim'i kendi düzeltti hocam iş yeri adresini verin yarın gelip alacağım. Eki Görüntüle 1896676

Hocam ben satıcı değil kullanıcısıyım. Müteahhit koymuş kardeşim ben zorla 'Japon otomatik taharet başlığı' gibi bir isteğim olmadı ama koymuş adam ne yapayım taharet musluğunu mu değiştireyim güzel kardeşim. Büyük yapı marketlerde veya tesisatçılarda vardır.

Hocam ben satıcı değil kullanıcısıyım. Müteahhit koymuş kardeşim ben zorla 'Japon otomatik taharet başlığı' gibi bir isteğim olmadı ama koymuş adam ne yapayım taharet musluğunu mu değiştireyim güzel kardeşim. Büyük yapı marketlerde veya tesisatçılarda vardır.

Bizde mevcut demişsiniz o yüzden satıcısısınız sandım hocam. "Japon otomatik taharet başlığı" istiyorum ve yarın dediğiniz gibi yapı Market'e gidip tam 1 (bir) adet taharet başlığı alacağım.

Sen 1 (bir) adet al deneyimlerini burada inceleme olarak at o zaman kardeşim. Bizde mevcut demem yanlış ama anlamdan çıkması lazımdı bence. Siz mülteci falan mısınız ? Türkçe'niz gerçekten bozuk hocam.

Sen 1 (bir) adet al deneyimlerini burada inceleme olarak at o zaman kardeşim. Bizde mevcut demem yanlış ama anlamdan çıkması lazımdı bence. Siz mülteci falan mısınız? Türkçe'niz gerçekten bozuk hocam.

Abi sen ayıp ediyon benim bursa sanayide motorsiket motor şanzuman bakım onarım dükkanim var Türkçe'me de laf edme Git.

Ppdeki benim abi nasilim.

Abi sen ayıp ediyon benim bursa sanayide motorsiket motor şanzuman bakım onarım dükkanim var Türkçe'me de laf edme git.

Ppdeki benim abi nasilim.

Anladım kardeşim ciddi ciddi cevap verdim ancak mizahın dozu kaçtı belli. Türkçemizi daha da bozamayız maalesef seni şikayet etmek zorundayım. Eğer o fotoğraftaki sen olsan sana motor falan getirmezdim dükkanın önünde yakardım motorumu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı