Oturarak nasıl kalori yakılır?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba resepsiyon olarak çalışıyorum ve günün ortalama 11 saatini oturarak geçiriyorum. Otururken kalori yakımını arttıracak bir yol biliyor musunuz?

Bol bol su içerseniz biraz yardımı olabilir.

Normal koşullarda fazla su içilmesi böbreklerin aşırı çalışmasına, vücuttaki sodyum, potasyum ve birçok mineral dengesinin bozulmasına, buna bağlı olarak da, vücudun tüm işlevsel faaliyetlerinin olumsuz bir şekilde etkilenmesine neden olabilir.
-Pek sağlıklı olmaz.

Bol bol su içerseniz biraz yardımı olabilir.

Denemekten zarar gelmez sağ ol.

Denemekten zarar gelirmiş.

Son düzenleme:
İşe kaçta gidiyosunuz bilmiyorum ama sabah aç karna yürüyüş yapma şansın varsa kaçırma derim. Artı olarak kalori açığı da yapmayı unutma tabii.

İşe kaçta gidiyosunuz bilmiyorum ama sabah aç karna yürüyüş yapma şansın varsa kaçırma derim. Artı olarak kalori açığı da yapmayı unutma tabii.
Akşam 8'de işe gidiyorum sabah 8'de çıkıyorum. Sonra spora gidip 30 dakika yürüyüş bandında yüksek eğim ile hızla ürüyorum.

Öğünlerinizi vitamini minerali bol alacak bir şekilde geçirerek, yeterli miktarda su tüketerek. İş aralarınızda bol hareket ederek ve esneyerek geçirirseniz rahatlıkla yakabilirsiniz.

Kahve içebilirsin, kanı hızlandırır. Dolaylı yoldan fazladan kalori yakabilirsin.
Gececi olduğum için içiyorumdum ama 1 bardak nescafenin 81 kalori olduğunu öğrendiğimiçin içesim gelmiyor.

Öğünlerinizi vitamini minerali bol alacak bir şekilde geçirerek, yeterli miktarda su tüketerek. İş aralarınızda bol hareket ederek ve esneyerek geçirirseniz rahatlıkla yakabilirsiniz.
Tavsiye için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…