kaanbastas
Centipat
Daha fazla
Bu sorun bende de oluyordu bi ara ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Eğer Chrome ile giriş yapıyorsan Edge ile dene.Merhaba, dün gece bir GeForce NOW ve Gameplus hesabı oluşturdum fakat GeForce NOW üzerinden oturum aça tıkladığımda giriş sağlayamıyorum.
iki türlü de denedim ama maalesef hala giriş yapmıyorBu sorun bende de oluyordu bi ara ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Eğer Chrome ile giriş yapıyorsan Edge ile dene.
Çerezleri temizleyip dener misin.iki türlü de denedim ama maalesef hala giriş yapmıyor
onuda denedim olmadı daha 15 dk önceÇerezleri temizleyip dener misin.
Merhaba, dün gece bir GeForce NOW ve gameplus hesabı oluşturdum fakat GeForce NOW üzerinden oturum aça tıkladığımda giriş sağlayamıyorum.
basic seçmem gerek lazım derken biraz açabilirmisinBasic secmen lazım.
Basic seçmem gerek lazım derken biraz açabilir misin?
dostum hallettim sayende çok teşekkür ederimGeForce NOW oturum açma işlemi başarısız diyor
GeForce NOW'u indirdim; verdiği linkten giriş yapmaya çalışıyorum, bir türlü giriş yapamadım. Ne yapmam gerek?www.technopat.net
Söyle baktım biraz bu hatanın nedeni Basic secmemenden dolayıymış bende anlamıyorum.Çözüldü: NVIDIA GeForce NOW oturum açılamadı hatası
Merhaba, dün gece bir GeForce NOW ve Gameplus hesabı oluşturdum fakat GeForce NOW üzerinden oturum aça tıkladığımda giriş sağlayamıyorum. Giriş sağladığımda tarayıcıda üstteki görsel geliyor. Uygulamada ise böyle bir hata alıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?www.technopat.net
Dostum hallettim sayende çok teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.