Katılıyorum. Ama yinede şifre değiştirin ne olur nolmaz işinizi garantiye alın.Uzun süre oturum açılmadığında, başka cihazdan erişim sağlandığında, format sonrası girildiğinde güvenlik doğrulaması bu. Normal bir durum.
Anlamadınız sanırım. Arkadaş hesaba ben girmiyorum demek istiyor.Uzun süre oturum açılmadığında, başka cihazdan erişim sağlandığında, format sonrası girildiğinde güvenlik doğrulaması bu. Normal bir durum.
Uzun süre oturum açılmadığında, başka cihazdan erişim sağlandığında, format sonrası girildiğinde güvenlik doğrulaması bu. Normal bir durum.
Hesaba Amerika'dan girmişler öyle gösteriyor IP adresi.Anlamadınız sanırım. Arkadaş hesaba ben girmiyorum demek istiyor.
Şifre değiştir yeter.2-3 gün önce format atmıştım o yüzden oldu sanırım şifremi değiştireceğim teşekkürler.
Hesaba Amerika'dan girmişler öyle gösteriyor IP adresi.
Steam ve bağlı mail adresi şifrenizi değiştirseniz yeter. Mobil doğrulayıcıyı da aktif edin, Steam Guard'ı mail ile kullanmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.