Steam Oturum açma maili geldi

Biri oturum açmaya çalışınca Guard'a kod geliyor o kod olmadan oturum açamıyor. Mail ile kullanmayın derken ne demek istediniz?
Mobil Doğrulama aktif olmadığında bu şekilde maile kod geliyor, ondan dedim mobil doğrulama aktif değilse onu aktif edin.

Posta adresi ele geçirilebilir ki bu şekilde gelen kod da kırılır demek istemiş. Her duruma karşı birkaç satın alma işleminin belgelerini elinizde tutun. Hesap kurtarmaya çok yardımcı oluyor.
Satın alma işleminin ardından gelen e postaları bir şekilde yedekleyin.

Arkadaşlar bugün yine bir yerden oturum açma kodu geldi bu sefer Vietnam olarak gözüküyor bunun sebebi ne olabilir? En son olduğunda şifremi ve hesaba bağlı olan e-posta adresimi değiştirdim ama nasıl yaptıysa yeni şifremi bulup onunla oturum açmaya çalışmış. Kod maile veya Steam Guard'a geldiği için oturum açamıyor ama yine de tedirgin oldum bir şekilde hesabı çalar diye. Bu arada bilgisayara format atalı 1 hafta oldu Steam, Epic Games, EA Play dışında bilgisayarda yüklü hiçbir uygulama yok yani buradan görüyor olamaz. Telefondan görüyor desek telefondan benim şifremi tespit eden adam mailimden onaylama kodunu da alamaz mı?

Dosya Ekleri

• 38671b28-3911-4490-b7bb-1cb10e8a0bba.jpg
    38671b28-3911-4490-b7bb-1cb10e8a0bba.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı