Arieva
Hectopat
Bende merak ettim şimdi.Biri oturum açmaya çalışınca Guard'a kod geliyor o kod olmadan oturum açamıyor. Mail ile kullanmayın derken ne demek istediniz?
Bende merak ettim şimdi.Biri oturum açmaya çalışınca Guard'a kod geliyor o kod olmadan oturum açamıyor. Mail ile kullanmayın derken ne demek istediniz?
Mobil Doğrulama aktif olmadığında bu şekilde maile kod geliyor, ondan dedim mobil doğrulama aktif değilse onu aktif edin.Biri oturum açmaya çalışınca Guard'a kod geliyor o kod olmadan oturum açamıyor. Mail ile kullanmayın derken ne demek istediniz?
Guard aktif iken guardımı unuttum seçeneği ile epostaya göndertmişler büyük ihtimal.Steam ve bağlı mail adresi şifrenizi değiştirseniz yeter. Mobil Doğrulayıcıyı da aktif edin, Steam Guard'ı mail ile kullanmayın.
Mobil doğrulama aktif olmadığında bu şekilde maile kod geliyor, ondan dedim mobil doğrulama aktif değilse onu aktif edin.
Mobil doğrulama dediğim Steam Mobil uygulamasından alınan guard kodu, aynı şey yani.Mobil doğrulamayı aktif ettiğimizde guard da aktif oluyor mu yoksa sadece 1 tanesini mi aktif edebiliyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.