CTRL+Shift+ESC'ye basarak başlangıç sekmesinden istenmeden arkada çalışan uygulamaları kapatabilirsiniz.
Kapalı zaten hocam.
CTRL+Shift+ESC'ye basarak başlangıç sekmesinden istenmeden arkada çalışan uygulamaları kapatabilirsiniz.
ademocut.com
1. adım başlangıç uygulamaları kapatma.
![]()
Windows 10 başlangıç uygulamalarını kapatma | Sistem ve Ağ Uzmanlığı | Adem OCUT
Teknoloji,Mobil,Bilgisayar ile ilgili Bilgilere sahip olabileceğiniz Destek Alabileceğiniz Tek Adres.ademocut.com
2. adım sistem bakım ve performans optimizasyon.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...www.technopat.net
3. adım antivirüs programı ile tarama yap.
4. adım yapabiliyorsan bilgisayarın sıcaklık değerlerini öğren, ısı çok fazlaysa termal macun ve kasa temizliği yap.
bende boşta 49Oho kaç kere yaptım hocam 0'dan kurdum bakım yaptım oyunda sıcaklık 49'a çıkıyor oyun zaten ağır değil boşta ise 29 derece.
Win+r ye basarak msdt -ID maintenancediagnostic bu kodu yazınız sistem bakımı yapar oyunlarda FPS olarak açılışta hız olarak geri döner.
Bende boşta 49![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.