Oturum açtıktan sonra siyah ekran

Formatladım bugün, ses de geldi başlangıçta düzledi. Bahsettiğiniz programı da kurdum. Umarım birdaha internette oltaya gelmem. Zaman ayırdığın ve yardımcı olduğun için sağol Murat Bey !:dur:
EDIT : Bir sorum daha olacak , resimleri açarken windows resim görüntüleyicisi kullanıyordum fakat şimdi yok nasıl yüklerim bu tür programları

NOT:Eğer bu sayfaya bakıp format atıcaksanız şöyle söyleyeyim :
- C: deki her şey fabrika çıkışı,
- D: deki oyunlarım ve steam kaldırılmış fakat dosyaları yerli yerinde (boşuna yedeklemeyin eğer steam C: de kurulu değilse)
- Benim yarattığım herhangi bir dosya veya klasöre zarar gelmemiş, mesela " C:/Program Files " yerine masaüstüne kurduğum birkaç program silinmemiş.
-Medya dosyaları zaten tertemiz bir şey yok.

Son düzenleme:
windows resim görüntüleyicisi kullanıyordum fakat şimdi yok nasıl yüklerim bu tür programları
Resim üzerine sağ tıkla özelliklerden genel kısmındaki değiştir'e tıkla ve oradan windows programını seçebilirsin.

Bunu indir çalıştır ve bilgisayarı yeniden başlat, tekrar kontrol et.
Malesef sorunlar bitmek bilmiyor , pek sanmıyorum ama belki yardımcı olabilirsin:
Benim laptop ASUS X550JX model ve formattan sonra ASUS'un temel yazılımları silindi. Birkaçını yükleyebildim fakat SmartAudio veya instal wizard programlarını bulamadım, burda yazılımlar var fakat nedense install wizardı kaldırdılarmı anlamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı