'Out of Range' Hatası nasıl Çözülür?

217099

Kilopat
Katılım
21 Haziran 2018
Mesajlar
4.051
Makaleler
5
Çözümler
18
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Merhaba, bu hata 2. monitörümde oluyor. Monitör 'noname' bir monitör, fazla bir bilgi yok marka hakkında. 'Noisy' markası sanırım.
1366x768 çözünürlükte kullanıyordum eskiden bu monitörü. İnternette biraz araştırınca çözünürlüğü düşüreyim dedim ve 1360x768 yaptım. Hâlâ çözülmedi sorun. Sebebini anlamadım. Bu arada, LoL'e girdiğimde oluyor bu sorun. Ana monitöre genelde telefon ekranını yansıtıp çalışmalarımı falan kontrol ediyorum. (Daha büyük olduğu için işime daha çok yarıyor.) Bu yüzden son birkaç gündür ikinci monitörde oyun oynuyorum. Başka oyunda henüz denemedim ama LoL'de oluyor şu an. LoL'de de çözünürlük 1360x768 bu arada. Client açıkken bir sorun yok, ancak oyun başlayınca monitör kapanıyor ve 'out of range' yazıyor. Daha önce hiç ekran ayarlarıyla oynamadım her iki monitörde de. Hatayı aldığım monitör 60Hz ve 1366x768 çözünürlük dediğim gibi. Kendim elle düşürdüm sonradan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek monitörde yaşadığımda config ayarlarından WindowMode=2 yapınca sorunumu çözmüştüm ama çift monitörde nasıl olur bilmiyorum. Deneyebilirsin istersen.
 
Tek monitörde yaşadığımda config ayarlarından WindowMode=2 yapınca sorunumu çözmüştüm ama çift monitörde nasıl olur bilmiyorum. Deneyebilirsin istersen.
Teşekkürler, deneyeceğim.
Az önce denedim, sanırım çerçevesiz modda açılmasını sağlıyor. Maalesef çözülmedi sorun. Ayrıca şunu da ekleyeyim, ALT+TAB komutu da çalışmıyor. Sanırım ana monitörden oynasam daha iyi olacak :D .
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı