21 Nisan 2017 Mesaj: 5 Outlast 2 resmi traileri oyunun yapımcısı tarafından yayınlandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Outlast 2 resmi traileri oyunun yapımcısı tarafından yayınlandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mr.Acar Ziyaretçi 21 Nisan 2017 #2 Halil1905 dedi: Outlast 2 resmi traileri oyunun yapımcısı tarafından yayınlandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ne beklettin be kardeşim. Şaka bir yana size bir sorum olacak ingilizceyi iyi bilmemiz gerekiyor mu bu oyunu anlayabilmemiz için.
Halil1905 dedi: Outlast 2 resmi traileri oyunun yapımcısı tarafından yayınlandı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ne beklettin be kardeşim. Şaka bir yana size bir sorum olacak ingilizceyi iyi bilmemiz gerekiyor mu bu oyunu anlayabilmemiz için.
KS KS Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2017 #3 Oyun resmi olarak çıktıktan sonra yaklaşık 1 ay içerisinde Türkçe alt yazılı çıkar onu indirirsiniz.
M Mr.Acar Ziyaretçi 22 Nisan 2017 #4 Halil1905 dedi: Oyun resmi olarak çıktıktan sonra yaklaşık 1 ay içerisinde Türkçe alt yazılı çıkar onu indirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Bir ay içinde çıkartırlar mı? Normal yamalar çok ağır çıkıyor.
Halil1905 dedi: Oyun resmi olarak çıktıktan sonra yaklaşık 1 ay içerisinde Türkçe alt yazılı çıkar onu indirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Bir ay içinde çıkartırlar mı? Normal yamalar çok ağır çıkıyor.
KS KS Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #5 Silinen üye dedi: Ciddi misiniz? Bir ay içinde çıkartırlar mı? Normal yamalar çok ağır çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkar diye tahmin ediyorum.
Silinen üye dedi: Ciddi misiniz? Bir ay içinde çıkartırlar mı? Normal yamalar çok ağır çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkar diye tahmin ediyorum.
M Mr.Acar Ziyaretçi 22 Nisan 2017 #6 Halil1905 dedi: Çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla 3 ay beklerim daha beklemem.
Halil1905 dedi: Çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla 3 ay beklerim daha beklemem.