E EsadO Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 198 4 Haziran 2023 #11 keyzersöze dedi: Hocam Outlast 2 Epic games'de şu an ₺7,35 eğer Epic arayüzünden rahatsızlık duymuyorsan bu kadar ucuzken al derim. Oynanış süresi açısından da zaten ikisi de uzun süren oyunlar değil. Genişletmek için tıkla... Sağolasın bakayım epicten alırım muhtemelen, aradaki fiyat farkı çok büyük. Steam'da 280 tl normal fiyat Epicte 50 tl. Son düzenleme: 4 Haziran 2023
keyzersöze dedi: Hocam Outlast 2 Epic games'de şu an ₺7,35 eğer Epic arayüzünden rahatsızlık duymuyorsan bu kadar ucuzken al derim. Oynanış süresi açısından da zaten ikisi de uzun süren oyunlar değil. Genişletmek için tıkla... Sağolasın bakayım epicten alırım muhtemelen, aradaki fiyat farkı çok büyük. Steam'da 280 tl normal fiyat Epicte 50 tl.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 4 Haziran 2023 #12 Outlast 2 yi simdi alma! Yaz indirimini bekle. Zam dan once 10tl nin aaltinda biseydi fiyati. Simdi indirimde 30-40 olur.
Outlast 2 yi simdi alma! Yaz indirimini bekle. Zam dan once 10tl nin aaltinda biseydi fiyati. Simdi indirimde 30-40 olur.
E EsadO Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 198 4 Haziran 2023 #13 Frstghost dedi: Outlast 2 yi simdi alma! Yaz indirimini bekle. Zam dan once 10tl nin aaltinda biseydi fiyati. Simdi indirimde 30-40 olur. Genişletmek için tıkla... Epicten 7ye almak varken steamdan 40a almak pek mantıklı gelmedi
Frstghost dedi: Outlast 2 yi simdi alma! Yaz indirimini bekle. Zam dan once 10tl nin aaltinda biseydi fiyati. Simdi indirimde 30-40 olur. Genişletmek için tıkla... Epicten 7ye almak varken steamdan 40a almak pek mantıklı gelmedi
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 4 Haziran 2023 #14 EsadO dedi: Epicten 7ye almak varken steamdan 40a almak pek mantıklı gelmedi Genişletmek için tıkla... Epic teki fiyatını bilmiyordum. Eğer öyleyse tabiki epicten alin. Burada steam fanboylugu cok oldugu icin direkt steam in fiyatini söyledim sadece.
EsadO dedi: Epicten 7ye almak varken steamdan 40a almak pek mantıklı gelmedi Genişletmek için tıkla... Epic teki fiyatını bilmiyordum. Eğer öyleyse tabiki epicten alin. Burada steam fanboylugu cok oldugu icin direkt steam in fiyatini söyledim sadece.