Bir deli cesedi beceriyordu üff kötü oldum ya ben çıkıyorum konudanWhistleblower'da bir sahnede, cesetlere bakıp malum işi yapan bir deli varmış hocam.
Bir deli cesedi beceriyordu üff kötü oldum ya ben çıkıyorum konudanWhistleblower'da bir sahnede, cesetlere bakıp malum işi yapan bir deli varmış hocam.
Peki o olaylar nasıl gelişiyor? Whistleblower'daki ana karakter dövüldükten sonra hastanenin civatası oynuyor bildiğinEvet, bildiğin gibi akıl hastanesinde olayların gelişmesinden önceki zamanı anlatıyor. Ana oyunda Miles Upshur'a gelen maili Whistleblower'daki ana karakter yolluyor.
Akıl hastaları üzerinde denenen deneylerden sonra olaylar gelişiyor. Biz kurumumuz hakkında tüm halka bilgilendirici bir mesaj yazdığımız için bizi de dövüyorlar ve delilerin yerine atıyorlar. Deliler kontrolden çıkıyor ve tüm binadaki çalışanları öldürüyorlar. Bunları Whistleblower'da göreceksin.Peki o olaylar nasıl gelişiyor?
Peki şimdi hocam, ben ilk önce Whistleblower DLC'sini mi oynayayım yoksa diğer 1. oyunu mu? Hangisi daha iyi olur sizce?Akıl hastaları üzerinde denenen deneylerden sonra olaylar gelişiyor. Biz kurumumuz hakkında tüm halka bilgilendirici bir mesaj yazdığımız için bizi de dövüyorlar ve delilerin yerine atıyorlar. Deliler kontrolden çıkıyor ve tüm binadaki çalışanları öldürüyorlar. Bunları Whistleblower'da göreceksin.
İkinci oyun gözlemlediğin kadarıyla o kadar da başarılı olamayabilir. Fakat çoğu oynayan kişi hikayesini anlamak yerine oyunun kötü olduğunu belirttiler. Aslında oyun asıl konu ile bağlantılı. Fakat küçük bir kısmında yer alıyor.2. oyunu sevmedim.
Bence burada konuşmaya devam edelim. Yoksa ceza yiyebiliyoruz.Aynen, oyunu bitirdikten sonra, hikayesi hakkında eleştiri yapacağım. Az çok izlemişliğim var aslında 2015'ten. 5 sene oldu tabii, en net hatırladığım kişiler, Chris Walker ve Peder Martin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.