B berkankocabas Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Oyunu Steam'den yeni aldım sürekli aynı hatayı alıyorum. Sorunu düzeltmemin bir yolu var mı? Dosyaları doğruladım bir sorun çıkmadı. Ayrıca her dosya doğrulaması yaptığımda 2 dosya eksik diyor ama hiçbir şey indirmiyor. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 65,7 KB · Görüntüleme: 117 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2023
Oyunu Steam'den yeni aldım sürekli aynı hatayı alıyorum. Sorunu düzeltmemin bir yolu var mı? Dosyaları doğruladım bir sorun çıkmadı. Ayrıca her dosya doğrulaması yaptığımda 2 dosya eksik diyor ama hiçbir şey indirmiyor.
MiRRaeN Femtopat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 berkankocabas dedi: Oyunu Steam'den yeni aldım sürekli aynı hatayı alıyorum. Sorunu düzeltmemin bir yolu var mı? Dosyaları doğruladım bir sorun çıkmadı. Ayrıca her dosya doğrulaması yaptığımda 2 dosya eksik diyor ama hiçbir şey indirmiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba çözdünüz mü acaba? Artı 0 Eksi
berkankocabas dedi: Oyunu Steam'den yeni aldım sürekli aynı hatayı alıyorum. Sorunu düzeltmemin bir yolu var mı? Dosyaları doğruladım bir sorun çıkmadı. Ayrıca her dosya doğrulaması yaptığımda 2 dosya eksik diyor ama hiçbir şey indirmiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba çözdünüz mü acaba?