Outlast Türkçe yama nasıl kurulur?

haiseğ

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum tamamen başlıktaki gibi, Outlast Türkçe yama RAR dosyasını indirdim fakat nereye atacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? YT'deki videolar klasör vs. açın demiş, anlamadım, saçma geldi.

Videoyu atarsanız yardımcı olabilirim.

Videoyu atarsanız yardımcı olabilirim.

Bilgisayarı formatlamadan önce bir arkadaşım bana yamayı yapmıştı ve RAR dosyasındaki bir şeyi alıp direkt oyunun dosyasına atmıştı videoların genelinde bir yerden bir şey indirip RAR'ı klasöre atıyorlar o yüzden anlamadım arkadaşımın yaptığı olayı da bilmiyorum (arkadaşımla küstük ona soramıyorum)

RAR'ın içindeki dosyaları SS olarak atabilir misiniz aklıma bir şey geldi ancak her yama aynı sistemde çalışmadığı için emin konuşamıyorum.

RAR'ın içindeki dosyaları SS olarak atabilir misiniz aklıma bir şey geldi ancak her yama aynı sistemde çalışmadığı için emin konuşamıyorum.

PC'den Technopat'a giremedim SS atamiyorum boyle attim.

fotograf bu

fotograf bu

fotograf bu

PC'den Technopat'a giremedim SS atamiyorum boyle attim.

Fotograf bu.

Fotograf bu.

Fotograf bu.

Ekran fotoğrafını sanırım atamadınız hocam. Neyse kör bir açıklama yapayım o zaman Epic veya Steam'den oyuna gelip dosya konumunu açın. İlk önce oyunun içine öylesine atmayı deneyin bazen çalışır(çalıştığı zamanlarda size aynı dosyadan 1 tane daha olduğunu ve onunla değiştirmek isteyip istemediğinizi sorar ona evet deyin). Veya örnek olarak sizde content klasörü varsa oyunun içindeki content klasörünü açıp içine atın. Umarım yardımım dokunmuştur.

Hocam evet atamadım oyunun ana dizinine atın diye bir açıklama yapılmış sitede yamatrden indirdim ve açıklamada dediğim gibi oyunun ana dizinine atın yazıyor fakat oyun dizininin ne olduğunu anlayamadım.

Hocam evet atamadım oyunun ana dizinine atın diye bir açıklama yapılmış sitede yamatrden indirdim ve açıklamada dediğim gibi oyunun ana dizinine atın yazıyor fakat oyun dizininin ne olduğunu anlayamadım.

Oyunun ana dizininine atın demekle benim dosya konumunu açıp oraya atın dememle aynı şey hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…