Outlast oyunu için güvenilir Türkçe yama var mı?
![]()
Outlast Türkçe Yama
Bu Türkçe yama paketi, Outlast isimli korku ve psikolojik gerilim oyunu ve ek paketi için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan sonra oyunu tamamenyamatr.com
Outlast oyunu için güvenilir Türkçe yama var mı?
Kaynağınız nedir? Ara sıra ben de kullanıyorum o siteyi, bir problem yaşamadım.Bu site virüslü haberin olsun.
Kaynağınız nedir? Ara sıra ben de kullanıyorum o siteyi, bir problem yaşamadım.
.exe uzantılı olarak inmiyor ki yama. Virustotal'de de bir problem gözükmüyor.Tam hatırlamıyorum ama bir yerde görmüştüm sonra tarama yaptım bulmuştum herhalde eskidendi bayağı 1 sene oluyor sanırım tam hatırlayamıyorum ama her siteye güvenilmez hele ki exe olanlara.
.exe uzantılı olarak inmiyor ki yama. VirusTotal'de de bir problem gözükmüyor.
Hocam La Fontaine'den masallar anlatmayın bana. Yama virüslü dediniz kanıtlayın.Dosyalarda örnek .dll diyorya onda kodlar yazıyor zaten yazılımda iyi olan birisi VirusTotal'i geçebilir VirusTotal geçme kodları ortalarda dolanıyor illegal forumlarda görmüştümolmayanlarda da varda gerçi Discord'larda vs dolanıyor sunucularda yani devir teknoloji devri Windows Defender kolaylıkla geçilir alanında uzman birisi için ve birkaç kişiyi tanıyorum bu güvenlik yazılımlarıyla uğraşan geçiyorlarda dediğim gibi sen fark etmeden arkandan veri topluyor olabilirler.