Outlast Türkçe yama önerisi

Forever61

Hectopat
Outlast oyunu için güvenilir Türkçe yama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynağınız nedir? Ara sıra ben de kullanıyorum o siteyi, bir problem yaşamadım.

Tam hatırlamıyorum ama bir yerde görmüştüm sonra tarama yaptım bulmuştum herhalde eskidendi bayağı 1 sene oluyor sanırım tam hatırlayamıyorum ama her siteye güvenilmez hele ki exe olanlara.

Tam hatırlamıyorum ama bir yerde görmüştüm sonra tarama yaptım bulmuştum herhalde eskidendi bayağı 1 sene oluyor sanırım tam hatırlayamıyorum ama her siteye güvenilmez hele ki exe olanlara.
.exe uzantılı olarak inmiyor ki yama. Virustotal'de de bir problem gözükmüyor.

.exe uzantılı olarak inmiyor ki yama. VirusTotal'de de bir problem gözükmüyor.

Dosyalarda örnek .dll diyorya onda kodlar yazıyor zaten yazılımda iyi olan birisi VirusTotal'i geçebilir VirusTotal geçme kodları ortalarda dolanıyor illegal forumlarda görmüştüm olmayanlarda da varda gerçi Discord'larda vs dolanıyor sunucularda yani devir teknoloji devri Windows Defender kolaylıkla geçilir alanında uzman birisi için ve birkaç kişiyi tanıyorum bu güvenlik yazılımlarıyla uğraşan geçiyorlarda dediğim gibi sen fark etmeden arkandan veri topluyor olabilirler.

Hocam La Fontaine'den masallar anlatmayın bana. Yama virüslü dediniz kanıtlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…