Çözüldü Outlook hesabına erişilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sabah uyandıgımda Outlook hesabıma ulaşamamaya başladım. Şifremi unuttum diyorum hesap kurtarma seceneği çıkıyor. Hesabımda 2 adımlı dogrulama var. Mail ve telefon numaram aynen duruyor. Şifre değiştirmek istense diğer mailime kod gelir normalde + ek olarak telefonuma kod gelir hıcbırısı yok. Hesabım çalındı mı yoksa Outlook hizmetlerinde mi bir sıkıntı var? Bilgisayardaki Outlook üzerinde şifre unuttum diyorum maıle kod gıdıyor, telefona kod yolla deyince bu hızmet su an kullanılamıyor dıyor. Yardımcı olun.

İnternetten girmeye calıstıgımda su hatayı alıyorum.

0x80048823

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Şifre değiştirmek ıstesem de kodları yollattırmıyordu. Allah'tan yıllar once kurtarma kodunu bır yere kaydetmıstım de onun sayesınde kurtardım mailimi.
Tarih ve saat ayarlarınız ile alakalı olabileceğine değinilmiş internette. VPN bağlantısı vs. açıksa da kapatmanız öneriliyor. Ek olarak topluluk destek ekibinden birinin yanıtı da şu şekilde;

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın,

Get-AppxPackage Microsoft.AAD.BrokerPlugin | Reset-AppxPackage

Ayrıca CMD'de şunlar da görülür:

RunDll32.exe InetCpl.cpl,IE'yi varsayılanlara sıfırla

Otomatik çeviri olduğundan bazı kısımları kendim düzenledim, orjinale buradan ulaşabilirsiniz.

Bkz: how to fix error code: 0x80048823 - Microsoft Q&A

Şifre değiştirmek ıstesem de kodları yollattırmıyordu. Allah'tan yıllar once kurtarma kodunu bır yere kaydetmıstım de onun sayesınde kurtardım mailimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…